Μια προετοιμασία... μετ’ εμποδίων για την Ξάνθη

Η προεργασία για τη μετάβαση του ΑΟΞ στο Πράβετς της Βουλγαρίας έχει γίνει, όμως το μπάτζετ φρενάρει την επισημοποίηση της συμφωνίας.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
07/06/2018 • 00:46
Προετοιμασία με εμπόδια για την Ξάνθη του Ράσταβατς
  • shares
Δύο πράγματα είναι δεδομένα σε ό,τι αφορά στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΑΟΞ, εν όψει της περιόδου 2018-2019. Το ένα είναι ότι το αρχικό στάδιο θα γίνει στα Πηγάδια. Το άλλο είναι ότι υπάρχει θέληση για μετάβαση της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας. 

Σε αυτό το σημείο, όμως, μπαίνει ένα «αλλά»! Ο δισταγμός έχει να κάνει με το γεγονός ότι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Κι αυτό, διότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι τα προϋπολογισμένα έσοδα της ομάδας. Όσο δεν τακτοποιείται αυτό το ζήτημα, λοιπόν, η επισημοποίηση της πραγματοποίησης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη γειτονική χώρα, πηγαίνει πιο πίσω. 

Αυτή η κωλυσιεργία σχετικά με τον καθορισμό του μπάτζετ έχει και μια άλλη σοβαρή επίπτωση. Δεν προχωρούν οι μεταγραφές των παικτών, που θα έρθουν να αντικαταστήσουν αυτούς που αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ της περασμένης σεζόν. Και σε αυτό το επίπεδο έχει γίνει σχετική προεργασία, όμως, η σημαντική αυτή λεπτομέρεια δεν επιτρέπει προς το παρόν κάποια κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11