Επιμένουν οι Τούρκοι για τον Πασχαλάκη

Η Γαλατάσαραϊ φέρεται να είναι έτοιμη για επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τις προσεχείς ημέρες και να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.
05/06/2018 • 10:47
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
  • shares
Η Γαλατάσαραϊ φέρεται να είναι έτοιμη για επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τις προσεχείς ημέρες και να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι η πρώτη επιλογή της τουρκικής ομάδας για την αντικατάσταση του Μουσλέρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστε της ομάδας. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Πασχαλάκη και πως οι εξελίξεις δρομολογούνται για μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Οι «ασπρόμαυροι» από την πλευρά τους τονίζουν πως δεν έχουν κάποια πρόταση από την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε