Επιμένουν οι Τούρκοι για τον Πασχαλάκη

Η Γαλατάσαραϊ φέρεται να είναι έτοιμη για επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τις προσεχείς ημέρες και να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα.
05/06/2018 • 10:47
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
  • shares
Η Γαλατάσαραϊ φέρεται να είναι έτοιμη για επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τις προσεχείς ημέρες και να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι η πρώτη επιλογή της τουρκικής ομάδας για την αντικατάσταση του Μουσλέρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστε της ομάδας. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Πασχαλάκη και πως οι εξελίξεις δρομολογούνται για μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Οι «ασπρόμαυροι» από την πλευρά τους τονίζουν πως δεν έχουν κάποια πρόταση από την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51