Κόντρα στα «καγκουρό» η Εθνική!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αυστραλία σε φιλική αναμέτρηση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αυστραλία σε φιλική αναμέτρηση. 

Συγκεκριμένα, η γαλανόλευκη θα δώσει στις 4 Ιουνίου φιλικό παιχνίδι στο «ΑΝΖ Stadium», ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο ματς τρεις μέρες μετά. 

Για το συγκεκριμένο ματς ο Μίκαελ Σκίμπε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε την Αυστραλία, μια διαχρονικά καλή ομάδα αν αναλογιστεί κάποιος ότι καταφέρνει συνέχεια να συμμετάσχει στα Παγκόσμια Κύπελλα. Σκοπεύω να έχω μαζί μου την καλύτερη ομάδα, διότι οι αγώνες μας στην Αυστραλία θα είναι οι τελευταίοι που θα δώσουμε πριν από τον επόμενο Σεπτέμβριο, οπότε θα παίξουμε ένα φιλικό στην Ρωσία και στη συνέχεια θα μπούμε στη διαδικασία της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Οφείλουμε, λοιπόν, να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε συνέχεια και εκτιμώ ότι αυτοί οι αγώνες θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού».

Ο ελληνικής καταγωγής ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε την Εθνική Ελλάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό για τους Αυστραλούς και Έλληνες φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.