Απαντάει ο Πρίσιτς

Την απάντηση του Σάνιν Πρίσιτς περιμένει ο Ολυμπιακός, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη γαλλική Ρεν, έχει δεσμευτεί να δώσει άμεσα την απάντησή του.
04/06/2018 • 15:38
Σάνιν Πρίσιτς, Ρεν
  • shares

Την απάντηση του Σάνιν Πρίσιτς περιμένει ο Ολυμπιακός, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη γαλλική Ρεν, έχει δεσμευτεί να δώσει άμεσα την απάντησή του, προκειμένου να συνεχιστεί ο «ερυθρόλευκος» μεταγραφικός προγραμματισμός.

Εντωμεταξύ οριστικοποιήθηκε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Από τις 13 ως τις 28 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Έρμελο της Ολλανδίας και στο Γκενκ του Βελγίου. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να δώσει ακόμα και τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια και όχι σε προπονητικά κέντρα, αλλά σε στάδια.


Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ