Απαντάει ο Πρίσιτς

Την απάντηση του Σάνιν Πρίσιτς περιμένει ο Ολυμπιακός, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη γαλλική Ρεν, έχει δεσμευτεί να δώσει άμεσα την απάντησή του.
04/06/2018 • 15:38
Σάνιν Πρίσιτς, Ρεν
  • shares

Την απάντηση του Σάνιν Πρίσιτς περιμένει ο Ολυμπιακός, μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη γαλλική Ρεν, έχει δεσμευτεί να δώσει άμεσα την απάντησή του, προκειμένου να συνεχιστεί ο «ερυθρόλευκος» μεταγραφικός προγραμματισμός.

Εντωμεταξύ οριστικοποιήθηκε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Από τις 13 ως τις 28 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Έρμελο της Ολλανδίας και στο Γκενκ του Βελγίου. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να δώσει ακόμα και τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια και όχι σε προπονητικά κέντρα, αλλά σε στάδια.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51