Ανακοίνωσε τον Κάσσο η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως το πρωί της Δευτέρας.
04/06/2018 • 11:44
Ο Πασχάλης Κάσσος
  • shares
Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως το πρωί της Δευτέρας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή και Δόξας Δράμας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρονών και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας».

Στη συνέχεια, η διοίκηση των «βυσσινί» υπογράμμισε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρόμπερτ Εντίπ Ταμπέ. Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόσυρση κάθε ενδιαφέροντος της για τον διεθνή καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Robert Ndip Tambe. 
O Tambe, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές μας, υπήρξε επιλογή του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου και με τον μάνατζερ του συμφωνήθηκε η υπογραφή τριετούς συμβολαίου με συγκεκριμένες, ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, απολαβές. 

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδος για να απαντήσει οριστικά και αφού το ενδιαφέρον μας και η προσφορά μας εντελώς αντιδεοντολογικά, ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, χτες το βράδυ ο μάνατζερ του παίκτη μας ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται να έλθει και να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, αλλά μόνο για ένα χρόνο. 

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με δεδομένο ότι το ιστορικό του παίκτη έδειχνε ότι έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε πέντε χρόνια, ανακοινώσαμε στον μάνατζερ του ότι η μεταγραφή αυτή ματαιώνεται. 

Η ΑΕΛ για ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας, έχει ως παγία τακτική να υπογράφει συμβόλαια τριών, τεσσάρων και πέντε ετών».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.