Εν αναμονή νέων ανακοινώσεων

Σειρά έχει η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του ΑΟΞ με τους Χρήστο Λισγάρα και Πάμπλο Ντε Λούκας.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
31/05/2018 • 23:10
Ο Χρήστος Λισγάρας
  • shares
Σειρά έχει η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του ΑΟΞ με τους Χρήστο Λισγάρα και Πάμπλο Ντε Λούκας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ για την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Κώστα Φλίσκα, την περασμένη Τρίτη (29/5), ουσιαστικά επισημοποίησε αυτό που συζητούσαν εδώ και καιρό στην Ξάνθη. Αυτή η ανακοίνωση, όμως, δεν θα είναι η μόνη αυτού του τύπου, που θα γίνει από το θρακιώτικο σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, έπονται άλλες δύο, οι οποίες μάλιστα αναμένονται σύντομα.

Ο λόγος για την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΑΟΞ με τους Χρήστο Λισγάρα και Πάμπλο Ντε Λούκας. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι διοικούντες το σύλλογο συμφώνησαν με τους δύο παίκτες για υπογραφή νέων συμβολαίων μαζί τους. Οι συμφωνίες αυτές, όμως, δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμη από την πλευρά της Ξάνθης.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται και αυτές οι ανακοινώσεις, ώστε να κλείσουν κι αυτά τα δύο θέματα. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΑΟΞ κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τριών παικτών, που θα αντικαταστήσουν τους Τριάδη, Λουσέρο και Μεχία, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν. 

Μόλις οριστικοποιηθεί ποιο θα είναι το μπάτζετ της νέας σεζόν, αναμένεται οι κινήσεις αυτές να μετατραπούν σε συμφωνίες, ώστε να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για την περίοδο 2018-2019.     

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/01/2019 • 07:11