Τσιώλης: «Με μειώνει ο Ατρόμητος»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ατρόμητο έδωσε ο Σάκης Τσιώλης, αφήνοντας αιχμές για την ομάδα του Περιστερίου.

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ατρόμητο έδωσε ο Σάκης Τσιώλης, αφήνοντας αιχμές για την ομάδα του Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως τα όσα υποστηρίζει ο Ατρόμητος, τον μειώνουν, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει της αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας.

Στην αρχική του εισήγηση ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε: «Έχουμε δύο προβλήματα στην ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα, τον τραυματία Χουανίτο και τον Πουλίντο που έχει κάρτες. Σιγά-σιγά και ο Ροτζέριο μπαίνει στο πρόγραμμα και έχουμε τη διαβεβαίωση του γιατρού πώς θα μπει κανονικά στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Είναι ένας παίκτης που μας έλειψε πολύ αυτό το χρονικό διάστημα. Κατά τα άλλα, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Δόξα είχαμε το πιο δημιουργικό ημίχρονο, νομίζω όλης της χρονιάς. Βλέπουμε τώρα τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, με τη Δόξα και τον Λεβαδειακό. Με ρώτησαν αν αυτή η νίκη στον Ατρόμητο είναι η πιο σπουδαία και απάντησα πώς είναι μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Μία επαγγελματική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας θα πρέπει να βλέπει τη βαθμολογία και να στοχεύει σε κάθε παιχνίδι στους τρεις βαθμούς. Είτε με τον πρώτο παίζουμε, είτε με τον μεσαίο, είτε με τον τελευταίο, ο στόχος μας πρέπει να είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, να μην μας επηρεάσει η ήττα στη Θεσσαλονίκη, να είμαστε αγωνιστικά πειθαρχημένοι και με υπομονή, θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα σήμερα με τον καιρό, έχουμε μία εναλλακτική λύση και θα προπονηθούμε στο γυμναστήριο μας. Θέλω να πιστεύω πώς αύριο κάποιο από τα βοηθητικά γήπεδα μας θα είναι έτοιμο για να κάνουμε την προπόνηση μας και όπως φαίνεται το Σαββατοκύριακο θα κάνει καλό καιρό και ίσως την παραμονή του αγώνα με τη Δόξα να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το κεντρικό μας γήπεδο.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του προέδρου του Ατρομήτου κ. Σπανού, ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε: «Σίγουρα με μειώνει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία, αλλά αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα η ομάδα του Αστέρα και τα παιχνίδια που έρχονται. Θα ήθελα να διευκρινίσω μόνο και δε θα ήθελα να κάνω καμία αντιπαράθεση. Δεν ταιριάζει σε έναν επαγγελματία προπονητή να κάνει αντιπαράθεση, με κάποια άλλη ομάδα, την οποία σέβομαι και εκτιμώ. Είναι άδικο για την ομάδα του Ιωνικού, που δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά. Την πρώτη χρονιά που ήμουν προπονητής κάναμε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα με καλή απόδοση και τη δεύτερη χρονιά, ξεκινήσαμε καλά με μεγάλη αισιοδοξία και στα πρώτα θετικά μας αποτελέσματα κερδίσαμε τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ιωνικού έπεσε περισσότερο εξωαγωνιστικά, γιατί αφαιρέθηκαν δέκα πέντε βαθμοί την 7η αγωνιστική. Αυτό στοίχισε σε εκείνη την πολύ καλή ομάδα. Να διευκρινίσω και για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί τα χρόνια περνάνε και ξεχνάνε, ότι εγώ ανέλαβα την ομάδα στη Β’ Εθνική, στην οποία την προηγούμενη σαιζόν είχε κάνει μία πολύ μέτρια χρονιά παρά το γεγονός ότι είχε αξιόλογους προπονητές όπως οι κ.κ. Μπουμπένκο, Ματεράτσι. Παρόλα αυτά ανεβήκαμε επίπεδο εκείνη τη χρονιά όλοι μαζί σαν ομάδα. Αυτά και το κλείνω εδώ.

Ερωτηθείς για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας στο Περιστέρι, ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε: «Είχαμε δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο και είχαμε πει πώς σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν πρέπει να τραβηχτεί πίσω. Όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας αντίθετο αέρα, με τον Ατρόμητο να κάνει μεγάλες πάσες ψάχνοντας τους Αναστασάκο, Μήτρογλου, σίγουρα θέλαμε έναν τρίτο κεντρικό αμυντικό. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε πίσω περισσότερο από ότι έπρεπε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά το σημαντικό και το σπουδαίο είναι ότι δε δεχτήκαμε καθαρές φάσεις για γκολ. Οι παίκτες παίζουν με το ένστικτο τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιες στιγμές μπορεί να παίζουμε και έτσι. Αν είναι να πάρουμε αποτελέσματα, ας είναι και έτσι. Πρέπει και ο Αστέρας να επιλέγει έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.