Ανεβάζει το μπάτζετ ο Χριστοβασίλης

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης φέρεται να αποφάσισε την αύξηση του μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ζητούσε τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Πετράκης.
27/05/2018 • 13:36
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης
  • shares
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης φέρεται να αποφάσισε την αύξηση του μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που ζητούσε τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Πετράκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μπάτζετ της ομάδας της Ηπείρου θα φτάσει τα 1,25 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να αυξάνει κατά 250 χιλιάδες την αρχική της πρόβλεψη. 

Αρχικά, ο Χριστοβασίλης ήθελε το μπάτζετ να κινηθεί στο ένα εκατομμύριο ευρώ, με τον Έλληνα τεχνικό να αξιώνει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας. Όσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, σημαντικό ρόλο θα παίξει το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετακίνηση του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ. Αν ο παίκτης παραμείνει στα Ιωάννινα, τότε δε θα αποκτηθεί κάποιος άλλος επιθετικός άμεσα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/06/2018 • 08:27

Γαλλία κι Αργεντινή ξανά σε δρόμους με "παγίδες"

Η Αργεντινή παίζει για την αξιοπρέπειά της κόντρα σε μια ομάδα με ομοιογένεια, σοβαρότητα. Λιγότερο δύσκολο, όχι όμως τόσο απλό, το έργο της Γαλλίας με αντίπαλο το αξιόμαχο Περού. Ακόμα πιο ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς της Δανίας με την Αυστραλία

09/05/2018 • 16:07