Ισοπαλία στο “Μεστάγια”

Βαλένθια και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας.

Βαλένθια και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να “απαντήσει” γρήγορα και άγγιξε την ολική ανατροπή, με τον Μέσι να σπαταλάει πέναλτι στο 56ο λεπτό.

Ο Ζόνας έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 27′, όμως ο Πουγιόλ στο 35′ έφερε το ματς στα ίσα. Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τιάγκο από τον Μιγκέλ. Ο Μέσι, ωστόσο, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντιέγκο Άλβες από την άσπρη βούλα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο επαναληπτικός ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 8/2 στο “Καμπ Νου”, ενώ στο άλλο “ζευγάρι” η Μπιλμπάο έχει πάρει προβάδισμα μετά το 2-1 επί της Μιρανδές στο πρώτο παιχνίδι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μιγκέλ, Ματιό, Ραμί, Άλμπα, Ρουίθ, Αλμπέλδα (67′ Α. Κόστα), Μπανέγα, Σολδάδο, Ζόνας (75′ Αντούριθ), Πιάτι  (59′ Φεγκουλί)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Πικέ, Μασεράνο, Φάμπρεγας, Μπούσκετς, Τιάγκο (79′ Ντος Σάντος), Μέσι, Αλέξις (63′ Άλβες), Κουένκα (87′ Τέγιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.