Γόντικας: Σας ευχαριστώ που βάζετε πλάτη

Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας, ευχήθηκε η ομάδα του να εκπληρώσει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που βάζουν... πλάτη στα δύσκολα.

Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας, ευχήθηκε η ομάδα του να εκπληρώσει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαστε όλοι εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε που ήρθατε όλοι. Είναι η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, που φέτος μας βρίσκει σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο και μακάρι να μείνει έτσι μέχρι το τέλος. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους όσοι έχουν βάλει πραγματικά πλάτη τους τελευταίους μήνες. Ξέρετε ποιοι είστε, μη τα ξαναλέω. Και ελπίζω ότι η συνέχεια και η εξέλιξη της χρονιάς, θα μας βρει σε καλύτερο σημείο από τα γνωστά προβλήματα που έχουμε, καθώς επίσης να μας βρει να έχουμε εκπληρώσει τον στόχο, που δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Γόντικας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.