Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντώνται για 12η φορά στη φάση των πλέι οφ της μεγάλης κατηγορίας – Τι έγινε στις προηγούμενες 11 φορές.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντώνται για 12η φορά στη φάση των πλέι οφ της μεγάλης κατηγορίας – Τι έγινε στις προηγούμενες 11 φορές.

Ένα από τα πλέον κλασικά ζευγάρια των play offs στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ αναβιώνει και φέτος, με την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της post season της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 11 φορές στα play offs, με τις 7 από αυτές να είναι στην ημιτελική φάση και τις 2 στους τελικούς πρωταθλήματος.

Για να φτάσουμε στην πρώτη τους κόντρα στην post season θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 1988-1989, όταν ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκός στα ημιτελικά με 3-1 νίκες, με τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματα από την κανονική περίοδο.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι 2 ομάδες ήταν για τα ημιτελικά των play offs της σεζόν 2014-2015, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση για τους τελικούς.

Δείτε στο παρακάτω διαδραστικό σχεδιάγραμμα όλους τους αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στα play offs της Basket League, όπως το ετοίμασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.