Μετεξεταστέος στην χημεία (;)

Τρεις μήνες στο τιμόνι του Παναθηναϊκού είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Πρώτη φορά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φίλους του τριφυλλιού.

Τρεις μήνες στο τιμόνι του Παναθηναϊκού είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Πρώτη φορά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φίλους του τριφυλλιού. Κύριος λόγος η ισοπαλία με τον Δικέφαλο του βορρά σε ένα ματς που έκλινε προς το πράσινο και για πολλούς στοίχισαν οι κινήσεις του Ιταλού.

Με δική του εισήγηση τον Γενάρη η ομάδα προχώρησε σε ολοκληρωτική αλλαγή του ρόστερ με εννιά προσθήκες, αριθμός ρεκόρ για μεταγραφική ενίσχυση Ιανουαρίου. Ωστόσο η εισήγηση ήταν δική του. Κάτι που σημαίνει πως ο απλός φίλαθλος περιμένει να δει βελτίωση ακόμα και άμεση. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως η “τράπουλα” είναι ακόμη στο ανακάτεμα. Κι αυτό μεσούσης της περιόδου ποτέ δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει προς όφελος μιας ομάδας η οποία ψάχνεται. Ίσως λοιπόν το λάθος του Ιταλού είναι πως συνεχίζει να ψάχνεται και ως προς τον καταρτισμό της εντεκάδας, αλλά και ως προς τις παρεμβάσεις του εντός του παιχνιδιού.

Μια δεύτερη ματιά δείχνει πως ο “νέος” Παναθηναϊκός ακόμη πασχίζει να βρει χημεία με τόσα καινούρια πρόσωπα στο Κορωπί. Χημεία ψάχνει να βρει για την ομάδα του και ο Αντρέα Στραματσόνι. Εκ του αποτελέσματος πάντα, οι κινήσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ κρίθηκαν ατυχείς. Όμως δεν είναι τυχαίο το ότι ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε για πέμπτο εντός έδρας ματς στην Λεωφόρο. Δεν είναι τυχαία τέτοια σκαμπανεβάσματα σε αποτελέσματα, απόδοση, ψυχολογία και νοοτροπία μιας ομάδας. Κι εδώ θα φανεί ο ρόλος του προπονητή.

Πλέον κάθε παιχνίδι για τον Στραματσόνι θα αποτελεί και ένα τεστ “χημείας” ώστε και ο Παναθηναϊκός να αποδώσει καλύτερα και να πετύχει στα play off, αλλά και ο ίδιος να πείσει ότι του αξίζει η ευκαιρία να δουλέψει τον δικό του Παναθηναϊκό στην προετοιμασία. Από τον βαθμό στα τεστ “χημείας” θα εξαρτηθούν πολλά τούτο τον Απρίλιο. Για την ώρα ο Στραματσόνι “παίζει” στην βάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.