Ντολεζάι: «Έχουμε πρόβλημα στα εκτός»

Να βελτιωθεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θέλει από τον Παναιτωλικό, ο Πέτερ Ντολεζάι.

Να βελτιωθεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θέλει από τον Παναιτωλικό, ο Πέτερ Ντολεζάι. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την μετέπειτα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ υπογράμμισε πως ο Παναιτωλικός διαθέτει καλό σύνολο. Ο Ντολεζάι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το επόμενο ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο: «Πρέπει να παίξουμε καλά με τον Ατρόμητο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση. Ήρθε και ένας καινούργιος παίκτης».

Για το πρόβλημα της ομάδας στο γκολ: «Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε καλά τελειώματα, έχουμε πρόβλημα στο να σκοράρουμε. Πρέπει να πηγαίνουμε καλύτερα στα ματς. Όλα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Κάθε φορά μιλάμε με τον προπονητή μετά το τέλος ενός αγώνα».

Για την δυσκολία του πρωταθλήματος: «Στον Βόλο είχαμε καλή ομάδα, αλλά και στον Παναιτωλικό συμβαίνει το ίδιο. Αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα πέφτει και η ψυχολογία της ομάδας. Αν κερδίσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή θα είναι όλα καλά. Κάθε ματς είναι δύσκολο πλέον. Η Δόξα Δράμας είδαμε έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και έχασε μόλις με 1-0 από τον Παναθηναϊκό».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει. Παίζουμε καλά εντός έδρας και έχουμε πρόβλημα εκτός».

Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.