Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει το σύνθημα νίκης.

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει το σύνθημα νίκης. Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να «ρεφάρουν» την ήττα από την Ούνιξ Καζάν, την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague. Αισιόδοξος εν όψει της αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ εμφανίστηκε και ο Στίβεν Σμιθ.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού»: «Όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και στο Τορ-16, έτσι και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δυνατό και εξαιρετικά κρίσιμο για μας στην διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα και ένα γεμάτο ρόστερ. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η έδρα τους… Είναι ένα νέο κλειστό και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι ιδανική για την Φενέρ».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουμε, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για μας. Όταν παίζουμε καλή άμυνα… παίρνουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο Στίβεν Σμιθ τόνισε: «Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη σε αυτό το ματς πάρα πολύ, οπότε θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, μία σκληρή μάχη και είναι παράξενο γιατί παίζουμε μαζί τους αμέσως μετά από μία εβδομάδα. Χάσαμε από την Ούνιξ και δεν μας άρεσε, αλλά το… παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ματς μπροστά μας για να επανορθώσουμε και να κάνουμε το σωστό. Το σημαντικό είναι πως θα αντιδράσουμε σε κάθε περίπτωση.

Τέλος, ο Αμερικανός παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και ποτέ δεν θέλει να χάνεις, αλλά το σημαντικό -επαναλαμβάνω- είναι το πως αντιδράς. Πρέπει να παίξουμε καλά την Πέμπτη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε στα σχέδια που έχουμε κάνει. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.