Ο Πεπ δεν πτοείται από το -7

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο αν και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο αν και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. «Απομένουν άλλα 18 παιχνίδια, όχι 5. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι το πρωτάθλημα είναι σχεδόν χαμένο αλλά δεν θα με πείσουν… Αφήστε με να πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε ξανά. Αν δεν το κάνουμε θα δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Η απόδοση της ομάδας μου στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι μεταξύ 8,5 με 9 αλλά η άλλη ομάδα αποδίδει για 9,5 ή 10» είπε. 

Αναφερόμενος στη διαιτησία ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: «Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα δεν διαμαρτύρεται για τους διαιτητές. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να λες τη γνώμη σου για το αν ήταν πέναλτι ή όχι μία φάση, όμως ξέρουμε ότι οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη. Από τότε που ξεκίνησα στην προπονητική, προσπαθώ να σκεφτώ ότι δεν υπάρχουν οι διαιτητές».

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Βαλένθια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Η Βαλένθια αποτελεί μία δυνατή ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι δυνατοί σε κάθε θέση. Είναι ένα δυνατό τεστ για μας κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε. Είναι επιθετικοί και γρήγοροι, με έχουν εντυπωσιάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.