«Τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.
16/05/2018 • 10:55
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
  • shares
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια των επαφών που είχε με τους Πειραιώτες μεγάλη επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι. Παράλληλα, ο ίδιος φαίνεται πως είχε αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, από τη στιγμή που δεν έβλεπε κάποια εξέλιξη στο θέμα του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χριστοδουλόπουλος τόνισε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Σε όποια ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα μου θα δώσω τα πάντα, όμως για τον Ολυμπιακό θα δίνω κι ένα 30% περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2018 • 08:00

Τελικοί για τη δόξα, για την τιμή κι όχι μόνον!

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντοτε μια ξεχωριστή υπόθεση. Η Ρεάλ ως πολυνίκης του θεσμού δείχνει μια ομάδα ικανή πάντα να το κατακτήσει ενώ η Λίβερπουλ έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα φέτος στη διοργάνωση. Ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα ο "τελικός" ανόδου για την Τσάμπιονσιπ

loading the player...

09/05/2018 • 16:07