Απάντηση με ανακοίνωση απο τον Αστέρα

Ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τον Σάκη Τσιώλη και αντεπιτίθεται κατά του Ατρομήτου, με στόχο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τον Σάκη Τσιώλη και αντεπιτίθεται κατά του Ατρομήτου, με στόχο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωσης της αθηναϊκής ΠΑΕ, οι Αρκάδες επισημαίνουν:

 «Μεγάλη έκπληξη μας προξένησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά του καταξιωμένου στη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων, προπονητή μας κ. Σάκη Τσιώλη. Η Διοίκηση του Ατρόμητου, αν ήθελε να ασχοληθεί με κάποιον προπονητή, θα μπορούσε να το κάνει κριτικάροντας τον δικό της. Από πότε η έκφραση προσωπικής άποψης για φάσεις σε έναν αγώνα, με απολύτως μάλιστα κόσμια συμπεριφορά, αποτελεί έναυσμα για ανήκουστη επίθεση στον προπονητή μας;

    Η έκπληξή μας έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαβάσαμε ότι “πάγια θέση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι να μην εκδίδει ανακοινώσεις περί διαιτησίας για τη δημιουργία εντυπώσεων”, και από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδας να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο όπου, αν δεν τον συγκρατούσαν, το πιθανότερο θα είχε βιαιοπραγήσει κατά του διαιτητή. Προς τι λοιπόν ο πανικός για τον συγκεκριμένο αγώνα, όταν έχουν προηγηθεί άλλοι 17 αγώνες πρωταθλήματος; Όλα τα προηγούμενα ήταν καλά καμωμένα; Μήπως φοβάστε ότι κάτι άλλαξε;

    Βασική μας θέση (που την έχουμε κάνει πράξη στα 4,5 χρόνια παρουσίας μας στη Super League, όπου ασχοληθήκαμε μόνο μια φορά με τη διαιτησία), είναι ότι πρέπει ΟΛΟΙ να στεκόμαστε υπεύθυνα απέναντι στους θεσμούς, αν θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.