Σφαιρόπουλος: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Στην επιστροφή του Νικολά Μιλουτίνοφ στηη αγωνιστική δράση στάθηκε ο τεχνικός των Πειραιωτών Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Σέρβος σέντερ είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στον 4ο αγώνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ζαλγκίρις. Η παράδοση διατηρήθηκε με τον Ολυμπιακό να παραμένει από το 2000 και για 30ο σερί παιχνίδι εντός έδρας αήττητος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (108-71) και το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα τελικά του πρωταθλήματος.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και κυρίως απο τον Νικολά Μιλουτίνοφ που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, έμεινε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

”Έγινε μόνο το 1-0. Είναι σημαντικό που επέστρεψε και ο Μιλουτίνοφ. Σιγά σιγά πρέπει να βρούμε και τον αγωνιστικό ρυθμό μας. Δεν είμαστε όμως ξανά πλήρης γιατί ο Τιλί είναι εκτός. Οι υπάρχοντες βοηθούν. Στην Ευρωλίγκα είχαμε τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε να πάιξουμε όπως θέλουμε. Όταν έχεις πολλούς τραυματισμούς δεν μπορείς να παίξεις σε αυτόν το ρυθμό.
”Τώρα η ομάδα η ομάδα δουλεύει, έχει και καλή απόδοση στο γήπεδο. Όταν μπορείς και προπονείσαι τότε σίγουρα θα ανέβουν τα ποσοστά.Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάθε παιχνίδι πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε για να ανέβουμε περισσότερο. Δουλεύουμε πολύ για να αντιστρέψουμε το κλίμα και είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.”

Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο στις 19:30 και πάλι στο ΣΕΦ με την σειρά να μεταφέρεται στην Πάτρα από την ερχόμενη εβδομάδα και να κρίνεται στις τρεις νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.