Δόξα Δράμας- Παναθηναϊκός: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τι είπαν οι Μάκης Κατσαβάκης και Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δοξα Δράμας- Παναθηναϊκός.

Δείτε τι είπαν οι Μάκης Κατσαβάκης και Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δοξα Δράμας- Παναθηναϊκός.

Μάκης Κατσαβάκης:
 
«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί και με την ανάλογη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θέλαμε πάρα πολύ, σε συνδυασμό με αυτό που έγινε στην πρώτη αναμέτρηση στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Η επιθετική μας παρουσία δεν ήταν τόσο έντονη, αλλάξαμε κάποια παιδιά, παρόλο που είχαμε περισσότερη ηρεμία στο χώρο του κέντρου. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη, ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο γκολ. Συνεχίζουμε, βελτιωνόμαστε, προχωράμε».

Για την κόπωση των παικτών του: «Ήξερα πως ο Κυβελίδης δεν θα αντέξει σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε και την περίπτωση του Αραβίδη που ήταν σήμερα εξουθενωμένος, ο Παπαδόπουλος πατάει καλά και είναι σε καλή κατάσταση, ο Γελαδάρης πάει καλά. Θα προσαρμοστούν όλα τα παιδιά και θα βοηθήσουν. Έχουμε επιτέλους μια εβδομάδα για να αναπνεύσουμε, θα βάλουμε λίγο τρέξιμο σε κάποια παιδιά, άλλα θα τα φρεσκάρουμε, προχωράμε».

Για την απόδοση της επιθετικής του γραμμής: «Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Βάντερσον, είχαμε νευρικότητα και δεν πλησιάσαμε με την ανάλογη εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι του πρώτου ημιχρόνου με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν κάναμε ευκαιρίες, συγκριτικά με το ματς με την Τρίπολη, δεν είχαμε φάσεις να δημιουργήσουμε κινδύνους. Θα έχουμε περισσότερες λύσεις, επανέρχονται κάποια παιδιά, θα δούμε, σιγά-σιγά».

Για τις πιθανότητες παραμονής: «Από την αρχή δεν μπορεί να μας αφαιρέσει κανείς αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να μεγαλώσουμε τα ποσοστά μας όμως, ήδη πατάμε καλύτερα μετά την πρώτη νίκη μας με τον Αστέρα Τρίπολης, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και να μεγαλώσουμε τα ποσοστά μας. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, οι αποστάσεις γεφυρώνονται».

Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, όμως θεωρώ δίκαιη τη νίκη παρά το ότι περιπλέξαμε ένα αγώνα που θα μπορούσε να είναι πιο εύκολος για εμάς. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν όσο επιθετικοί, όσο το παιχνίδι απαιτούσε και δεν τα καταφέραμε πολύ στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας. Επίσης και ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να γίνει πιο γρήγορος ο αγώνας. Μετά το γκολ είχαμε ευκαιρία να σφραγίσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ.

Και όταν αποτύχαμε να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ, εξελίχθηκαν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Φυσικά και έπαιξε ρόλο η Δόξα, μια ομάδα σοβαρή που δουλεύει, προσπαθεί και μάχεται. Μια ομάδα που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ολοκληρώσαμε σήμερα με πολύ κούραση μία μαραθώνια περίοδο παιχνιδιών, από τις 4 Γενάρη μέχρι σήμερα, χάσαμε 2 παίκτες, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν γενικά καλά για τον Παναθηναϊκό».

Για τη συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου: «Είναι πολύ δύσκολο πάντα να μιλάμε για αυτές τις καταστάσεις και κανένας παίκτης μετά από απουσία μεγάλη δεν μπορεί αμέσως να κάνει όσα έκανε και πριν, χρειάζεται χρόνος να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Σιγά-σιγά θα φτάσει εκεί που ήταν, η ομάδα θα τον βοηθήσει».

Για τα πολλά λάθη: «Ανέφερα ότι δεν ήταν εύκολο να παίξει κανείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και η συσσωρευμένη κούραση μας αφαιρει κάποιες δυνατότητες. Βεβαίως μου αρέσει να υπάρχει αυτό το άγχος, όμως το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμα, έντεκα τον αριθμό και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η σταθερή απόδοση και οι νίκες που συντηρούν την αυτοπεποίθηση μας. Βέβαια δεν είναι εύκολο να παίζουμε σε κακό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μια δυνατή και αξιόμαχη ομάδα όπως είναι η Δόξα».

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι κρίνοντας από τις αλλαγές που έκανε: «Όπως είπα, είχαμε ευκαιρία να κλειδώσουμε το παιχνίδι και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ο Ζέκα εμφάνισε κάποιες δυσκολίες, όπως και ο Κατσουράνης. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Βιτόλο όμως ήθελα διαφορετικά χαρακτηριστικά σήμερα και έβαλα τους Μαυρία και Μαρίνο για πιο ισορροπημένη ενδεκάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.