Η ΑΕΚ ζητά απ' τον κόσμο της να μην πάει στην Κέρκυρα

Η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονομένης μετακίνησης φιλάθλων ισχύει και στον αγώνα της Ένωσης με τον ΑΟΚ και οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν από τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα.
26/04/2018 • 14:01
Ο κόσμος της ΑΕΚ στην Κέρκυρα
  • shares
Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, αλλά όπως είναι ήδη γνωστό, απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονομένη μετακίνηση των φιλάθλων κάθε φιλοξενούμενης ομάδας. Για τον λόγο αυτό, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έστειλε ...μήνυμα προς τον κόσμο της:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κέρκυρα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας. 

Παρά το γεγονός ότι και αυτός ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την ομάδα και τον κόσμο μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους φιλάθλους την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018!

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με την υπουργική απόφαση".
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.