Νίκη στο 92′ για τον ΑΠΟΕΛ

Χρειάστηκε να φτάσει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάνει την ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Χρειάστηκε να φτάσει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάνει την ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ετσι, η φετινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε ξανά στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.
 
Ο ΑΠΟΕΛ που μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εντός έδρας στο κύπελλο από την ΑΕΛ, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο ημίχρονο βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ήταν λιγότερο επιπόλαιος και με γκολ του Πουρσαϊτίδη και τον Χαραλαμπίδη (δεν είχε ξεκινήσει τον αγώνα) πήρε τους τρεις βαθμούς.
 
Το αποτέλεσμα
0-1       Νούνιες (42)
1-1       (69) Πουρσαϊτίδης
2-1       (90+2) Χαραλαμπίδης
 
ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Σόουζα (78′ Πίντο), Μοράις, Μαρσίνιο, Αλεξάνδρου (64′ Σολάρι), Τρισκόφσκι, Ατόρνο (24′ Χαραλάμπίδης).
 
Απόλλων (Μίχαϊ Στοϊκίτσα): Σβαλόφσκι, Νούνιες, Κόλαρ, Μερκής, Θεοφίλου, Χαμτανί, Οσενί, Μπακούρα (76′ Ζε Βιτόρ), Σταύρου, Σισοκό, Ζοάο Πάολο (73′ Κιρόφσκι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.