«Εκτελεστής» ο Μαρουκάκης

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Καλλιθέα σε βάρος της ΑΕΛ, χάρη σε τέρμα του Μαρουκάκη. Το συγκρότημα του Νίκου Παντελή πήρε βαθιά «ανάσα» καθώς επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές βελτιώνοντας αισθητά τη θέση του στην κατάταξη.

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Καλλιθέα σε βάρος της ΑΕΛ, χάρη σε τέρμα του Μαρουκάκη. Το συγκρότημα του Νίκου Παντελή πήρε βαθιά «ανάσα» καθώς επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές βελτιώνοντας αισθητά τη θέση του στην κατάταξη.

Από την πλευρά της, η Λάρισα γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα με συνέπεια να απομακρυνθεί δώδεκα πόντους από την προνομιούχο δυάδα! Μάλιστα, οι «βυσσινί» δεν έχουν καταφέρει καν να σκοράρουν στα τελευταία 360 αγωνιστικά λεπτά, καταγράφοντας στο παθητικό τους τέσσερις ήττες με 1-0.

Οι δύο ομάδες επιχείρησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο ματς. Στο14′ η ΑΕΛ. άγγιξε το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Κατσούλης απέκρουσε το σουτ του Γκονζάλες, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα της Αθήνας μπήκε μπροστά στο σκορ με κοντινή προβολή του Μαρουκάκη έπειτα από σέντρα του Ηρακλή.

Στη συνέχεια, η Λάρισα ανέλαβε την υπεροχή αλλά αυτή ήταν «φλύαρη», ενώ η Καλλιθέα από την πλευρά της, δεν κλείστηκε και αναζήτησε και δεύτερο γκολ, που λίγο έλειψε να πετύχει στο 32′ όταν ο τερματοφύλακας Σωτηρίου σταμάτησε το σουτ του Κατσίκη.

Οι «βυσσινί» έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 44′ όταν ο γκολκίπερ Κατσούλης πραγματοποίησε την απόκρουση της συνάντησης σε εξ επαφής πλασέ του Καούνου αποσοβώντας το γκολ που έδειχνε να είναι σίγουρο.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της Λάρισας στο ματς! Στην επανάληψη, οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας διατήρησαν την κατοχή της μπάλας αλλά ως εκεί. Οι γηπεδούχοι με αψεγάδιαστη ανασταλτική λειτουργία δεν επέτρεψαν τη δημιουργία ρηγμάτων στα μετόπισθεν και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα πολύ πιο εύκολο από όσο θα περίμεναν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Σταύρου (89′ Πρίπου), Καλτσάς, Αρκούδας, Βιδάλης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Κατσίκης (84′ Μουσταφίδης), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Φαρινόλα (66′ Μιχαλόπουλος).
ΑΕΛ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Πότσι (80′ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (46′ Πίνα), Πλιάγκας (54′ Βούζας), Τσιμπάμπα, Καούνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.