Μακ Ντόνα: «Παρακολουθούμε τον Ντόντσιτς»

Ο Ράιαν Μακ Ντόνα τόνισε πως οι Φίνιξ Σανς παρακολουθούν στενά τον Λούκα Ντόντσιτς, προκειμένου να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, πριν τα ντραφτ του 2018.

Ο Ράιαν Μακ Ντόνα τόνισε πως οι Φίνιξ Σανς παρακολουθούν στενά τον Λούκα Ντόντσιτς, προκειμένου να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, πριν τα ντραφτ του 2018. Ο γενικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας τόνισε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ γνωρίζει καλά τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, ο Μακ Ντόνα δήλωσε: «Τον έχουμε παρακολουθήσει αρκετά. Προσωπικά τον έχω δει τέσσερις με πέντε φορές τους τελευταίους έξι με επτά μήνες, ο Πατ Κόνελι τον έχει δει. Ο Κοκόσκοφ τον έχει δει περισσότερο από τον καθένα».

Και συμπλήρωσε: «Είναι πραγματικά μεγάλος. Και βλέποντας τις δυνατότητές του, αλλά και το πώς νιώθει στο παρκέ, δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός του μόνο από τις κασέτες. Μπορεί να δημιουργήσει χώρο και να σουτάρει. Επίσης, μπορεί να χαμηλώσει τους ώμους του και να ξεφορτωθεί τον αμυντικό, ενώ έχει και την ικανότητα να πηγαίνει στη γραμμή των βολών. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις σωματικές του ικανότητες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.