Ζάρας: “Να πάρουμε ότι μας αναλογεί”

Ποτέ δεν είναι εύκολα μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Θοδωρής Ζάρας μετά το δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς.

Ποτέ δεν είναι εύκολα μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Θοδωρής Ζάρας μετά το δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που παίζει σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το τρίτο παιχνίδι, να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και γιατί όχι να αναγκάσουμε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα» σημείωσε αρχικά.

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον ΠΑΟΚ: «Κάθε χρόνο, είναι μεγάλο το κίνητρο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέτος είναι αήττητος. Είναι νομίζω ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε το ματς και ένα στοίχημα για εμάς προκειμένου να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για τον κόσμο εν όψει του τρίτου αγώνα: «Προσκαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι». Έχουμε ανάγκη την στήριξη του, θα μας δώσει ώθηση και τους περιμένουμε στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.