Στο Final Four ο Ολυμπιακός, αποκλεισμός για Βουλιαγμένη (video)

Στο φάιναλ φορ της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 10-5 της Ουραλότσκα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «8» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον Πειραιά.

Στο φάιναλ φορ της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 10-5 της Ουραλότσκα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «8» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον Πειραιά. 

Για έκτη φορά στην ιστορία τους (και δεύτερη συνεχόμενη) προκρίθηκαν στην τελική φάση οι «ερυθρόλευκες».

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ρωσικής ομάδας, καθώς οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει να διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια στην έδρα των πρωταθλητριών Ευρώπης (ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 13-10 στο πρώτο παιχνίδι).

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη στον ημιτελικό θα βρουν απέναντί τους την ισπανική Σαμπαντέλ, η οποία απέκλεισε την Ζέντεσι από την Ουγγαρία. Η Σαμπαντέλ ήταν φιναλίστ πέρυσι, αλλά και τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης την τελευταία πενταετία. Το φάιναλ φορ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Απριλίου.

Εξαιρετική και σήμερα η Διαμαντοπούλου, με τις Ασημάκη, Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη και Ελευθερία Πλευρίτου άξιες συμπαραστάτριες, στην επίθεση.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-3, 0-2.
 
ΟΥΡΑΛΟΤΣΚΑ (Σβιάτοσλαβ Νακοριάκοβ):
Πανφίλοβα, Νεζνάμοβα, Αμπντριζιάκοβα, Καρίμοβα 2, Γκέρζανιτς 1, Κοριάκινα, Ζαπλάτινα, Γκορμπούνοβα 2, Κολμάκοβα, Ζαρίποβα, Περφίλεβα, Μπέρσνεβα, Γκολόβινα
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης):
Διαμαντοπούλου Χρ., Τεντζαλίδου, Πλευρίτου Ελ. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 1, Ελευθεριάδου 1, Μπιανκόνι 1, Πλευρίτου Β., Σταματοπούλου

Αντίπαλος η Σαμπαντέλ, εκτός η Βουλιαγμένη
 
Η Σαμπαντέλ ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στο final-4 , καθώς στον δεύτερο προημιτελικό, η ισπανική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 11-11 από τη Ζέντεσι στην Ουγγαρία και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 15-10. Η περσινή φιναλίστ (και τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης την τελευταία πενταετία) θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του final-4.

Αντίθετα, εκτός Final Four έμεινε η ομάδα της Βουλιαγμένης, καθώς στον δεύτερο προημιτελικό, που διεξήχθη στην Ρωσία, ηττήθηκε 13-9 από την Κίνεφ Κίρισι, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα έχασε και τον πρώτο αγώνα με 10-9.

Παρά τον τραυματισμό της, η Αντιγόνη Ρουμπέση πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ τα άλλα τέρματα της Βουλιαγμένης, σημείωσαν οι Τσουκαλά (2), Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη και Χυδηριώτη.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-2, 4-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.