Γιατράς: “Σκασμένος είμαι…”

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε ο Προμηθέας για να γράψει ιστορία στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μάκης Γιατράς.

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε ο Προμηθέας για να γράψει ιστορία στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μάκης Γιατράς. 

Ο προπονητής των Πατρινών, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μια καταπλητκική εμφάνιση. Δείξαμε γιατί ήμασταν 3οι στην κανονική διάρκεια. Την Πέμπτη αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εμφάνιση που κάναμε. Μιλήσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα. Καταφέραμε να ανατρέψουμε παιχνίδι 22 πόντων και να προηγηθούμε με 6. Για να το κάνεις αυτό κόντρα σε έναν πλήρη Ολυμπιακό κάτι αξίζουμε κι εμείς. 

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με τον τρόπο που χάσαμε. Το πουλήσαμε το παιχνίδι εμείς. Δεν θα άλλαζε κάτι ακόμα κι αν κερδίζαμε, γιατί ο Ολυμπιακός θα πέρναγε, απλώς θα κάναμε μια ιστορική νίκη. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και δείχναμε πόσο το πιστεύαμε. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι στην Πάτρα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στην Πάτρα να είμαστε ανταγωνιστκοί, να το χαρούμε και να δούμε πώς θα τελειώσει η χρονιά».

Για το αν αυτή είναι η μεγαλύτερη συγκίνηση που ένιωσε φέτος: «Τι συγκίνηση; Σκασμένος είμαι. Αάλλο συγκινημένος κι άλλο σκασμένος. Νιώθω ότι έχω αδειάσει. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα και εάν κερδίζαμε αυτό θα ήταν καλό για το μπάσκετ. Δεν είμαι συγκινημένος, σκασμένος είμαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.