Αθανασιάδης: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη» (vid)

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Σίγουρα ήταν ένας αποκλεισμός που δεν τον θέλαμε ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος. Σ’ αυτό το παιχνίδι, μέχρι το 89′ κερδίζαμε 1-0. Ηρθε μια άτυχη στιγμή, ισοφαριστήκαμε και στη συνέχεια καταφέραμε να δεχτούμε κι ένα δεύτερο στην πρώτη επίθεση της παράτασης. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι, με την ΑΕΚ, που πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτούς τους τρεις, πολύτιμους βαθμούς»

Για το πως μπορεί κάποιος να ξεπεράσει μια σημαντική απογοήτευση όπως η απώλεια ενός βασικού στόχου: «Επειδή είμαστε επαγγελματίες πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, όσο μπορούμε βέβαια, γιατί όπως είπα και πριν λίγο ήταν ένας αποκλεισμός που δεν τον θέλαμε. Αντιθέτως θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να πάμε στον τελικό. Πρέπει όταν θα μπούμε στο γήπεδο αύριο να το έχουμε ξεχάσει»

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά: «Εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε τη γνώμη μας. Είμαστε εδώ για το καλό της ομάδας. Οχι ότι δε μας ενδιαφέρει αλλά δεν μπορούμε ν’ ασχολούμαστε με το τι θα γίνει»

Για την ΑΕΚ, την ομάδα που μαζί με τον Ατρόμητο έχουν αντιμετωπίσει περισσότερες φορές φέτος από κάθε άλλη: «Τους νικήσαμε δυο φορές αλλά δεν παύει να είναι ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια»

Για τη δυσκολία επίτευξης θετικού αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη λήξη του αγώνα. Είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.