Έχει έτοιμη την εναλλακτική ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να είναι προετοιμασμένος για πιθανή αρνητική απάντηση από τον Γιώργο Δώνη, στην πρόταση συνεργασίας που του έχει καταθέσει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να είναι προετοιμασμένος για πιθανή αρνητική απάντηση από τον Γιώργο Δώνη, στην πρόταση συνεργασίας που του έχει καταθέσει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει φροντίσει να προχωρήσει τις επαφές και με την εναλλακτική λύση που έχει στη λίστα του και η οποία φέρεται να είναι σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Γιάννης Πετράκης.

Παράλληλα, μερίδα του Τύπου τονίζει πως στη λίστα του Νταμπίζα βρίσκεται το όνομα και ενός ακόμα τεχνικού για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος όμως φαίνεται να είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Ο Δώνης θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και στη συνέχεια θα απαντήσει στον Νταμπίζα. Αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση από το εξωτερικό που θα τον ικανοποιεί, τότε το πιθανότερο είναι να υπογράψει στο «τριφύλλι» και να ξεκινήσει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.