Κάριους: «Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα»

Ο Λόρις Κάριους με μήνυμά του στο Instagram ζήτησε ξανά συγγνώμη από τους φίλους της Λίβερπουλ για τα λάθη του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λόρις Κάριους με μήνυμά του στο Instagram ζήτησε ξανά συγγνώμη από τους φίλους της Λίβερπουλ για τα λάθη του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ. Οι σκηνές παίζουν στο κεφάλι μου ξανά και ξανά. Λυπάμαι απεριόριστα για τους συμπαίκτες μου, για εσάς τους οπαδούς και όλο το προσωπικό της ομάδας. Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα με τα δύο λάθη και σας απογοήτευσα όλους. Όπως είπα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά αυτό είναι αδύνατον. Είναι ακόμα χειρότερο γιατί όλοι νιώθαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν στο παιχνίδι για πολλή ώρα. Ευχαριστώ τους απίστευτους οπαδούς που ήρθαν στο Κίεβο και με υποστήριξαν, ακόμα και μετά το παιχνίδι. Δεν το θεωρώ δεδομένο αυτό και για άλλη μία φορά μου έδειξε πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Ευχαριστώ και θα επιστρέψουμε δυνατότεροι», ανάφερε ο Γερμανός γκολκίπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.