Δεν επιβεβαιώνει τα περί Σταντάρ Λιέγης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
14/04/2018 • 09:44
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βελγική ομάδα έχει εντάξει το όνομα του Έλληνα τεχνικού, στις πρώτες θέσεις της λίστας της για τον επόμενο τεχνικό. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών. Την ίδια στιγμή, ο Ουζουνίδης δηλώνει άγνοια για το θέμα και ξεκαθαρίσει πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τη βελγική ομάδα, ούτε αυτός, αλλά ούτε ο μάνατζέρ του.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2018 • 10:03

Με τακτική προσέγγιση και θράσος μπορούν απόψε ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός

Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς σε αυτή την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να "πονέσει" την Τσέλσι. Mε προσοχή στην άμυνα μπορεί κι ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει. Ματς για γκολ σε Ρώμη, Μασσαλία και Γλασκόβη

19/09/2018 • 10:52