Λάμπαρντ: «Μόνο ο Τέρι θυμίζει την Τσέλσι»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εφετινή εικόνα της Τσέλσι εμφανίστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, υπογραμμίζοντας πως μόνο ο Τζον Τέρι θυμίζει την αγαπημένη του ομάδα.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εφετινή εικόνα της Τσέλσι εμφανίστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, υπογραμμίζοντας πως μόνο ο Τζον Τέρι θυμίζει την αγαπημένη του ομάδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «μπλε» μίλησε στην εφημερίδα «Daily Mail» και εξέφρασε την ανησυχία του για την αξία του ρόστερ των Λονδρέζων.

Χαρακτηριστικά, ο Λάμπαρντ τόνισε: «νησυχώ για την ομάδα και για τις προσωπικότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ… Για να είσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις και μεγάλες προσωπικότητες… Δεν θέλω ν’ ακούγομαι… νοσταλγός και να θυμάμαι τις μέρες που ήμασταν με τον Τζον, τον Άσλεϊ Κόουλ, τον Πετρ Τσεχ και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά πλέον έχει μείνει μονάχα ο Τέρι για να θυμίζει την ταυτότητα που είχε η Τσέλσι παλιότερα… Τότε, είχαμε φανταστικό πνεύμα ως σύνολο…».

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι συμπλήρωσε: «Τώρα η Τσέλσι προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο με τους παίκτες που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, όμως το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να βρεθείς στη μέση ανάμεσα στο δύσκολο και στο ωραίο, γίνεται δύσκολο όταν δεν μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα που χρειάζεται… Είναι γελοίο για την Τσέλσι να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.