Κωνσταντίνου: "Δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση" (video)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απροστάτευτος και θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση.
01/04/2018 • 23:12
Βασίλης Κωνσταντίνου
  • shares
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απροστάτευτος και θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε ότι ο φάκελος της ομάδας δεν είναι πλήρης, αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα δοθεί η απαιτούμενη προθεσμία 15 ημερών από την UEFA.

Οι δηλώσεις του:

"Στον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει.

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η UEFA θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο.

Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται".

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

14/11/2018 • 10:51