Κωνσταντίνου: "Δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση" (video)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απροστάτευτος και θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση.
01/04/2018 • 23:12
Βασίλης Κωνσταντίνου
  • shares
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι απροστάτευτος και θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση. Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε ότι ο φάκελος της ομάδας δεν είναι πλήρης, αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα δοθεί η απαιτούμενη προθεσμία 15 ημερών από την UEFA.

Οι δηλώσεις του:

"Στον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει.

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η UEFA θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο.

Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται".

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/03/2019 • 10:40

Οι αντοχές των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

H Νταντί Γιουνάϊτεντ θέλει την νίκη αφενός για να εδραιώσει τη θέση της κι αφετέρου να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρος Κάουντι. Φαβορί για την νίκη είναι απόψε Κρουσάντερς, Πίτερχεντ απέναντι σε αντιπάλους που θα παίξουν με λιγότερο άγχος.