Περιμένει… τις εξελίξεις ο Σταθόπουλος

Ο Στάθης Σταθόπουλος έχει δεχτεί νέες υποσχέσεις από τον Ποτή Τσιριμπή, όσον αφορά την έκδοση των δελτίων.

Ο Στάθης Σταθόπουλος έχει δεχτεί νέες υποσχέσεις από τον Ποτή Τσιριμπή, όσον αφορά την έκδοση των δελτίων. Ο έμπειρος τεχνικός δεν λέει πολλά λόγια γιατί περιμένει κάποια πράγματα για να πάρει επίσημη θέση σχετικά με την παραμονή του στον «κοκκινόμαυρο» πάγκο. Το πρώτο θέμα και το κύριο είναι η έκδοση των νέων δελτίων. Σήμερα λήγει η νέα παράταση που είχε δώσει η ΕΠΟ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για να εκδώσει τα νέα δελτία.

Ο Ποτής Τσιριμπής είχε διαβεβαιώσει τον προπονητή της ομάδας ότι θα εκδοθούν τα δελτία και θα έχει λύσεις. Αν εντός της ημέρας δεν γίνει κάποια συνταρακτική ανατροπή της τελευταίας στιγμής, τα δελτία δεν θα εκδοθούν και επομένως δεν θα τηρηθεί η υπόσχεση προς τον προπονητή.

Παράλληλα, ο Σταθόπουλος περιμένει και την έκβαση των υποθέσεων του Στάθη Ρόκα και του Μαρκ Ασίγκμπα. Όσον αφορά τον πρώτο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εκπλαγεί για το γεγονός ότι ο έμπειρος χαφ δεν ακολούθησε την αποστολή της Παναχαϊκής στα Τρίκαλα. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί από τη στιγμή που καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πάρει επίσημη θέση.

Στο θέμα του Ασίγκμπα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο μπακ της Παναχαϊκής επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και όπως τόνισε ο μάνατζερ του, κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τα χρήματα του συμβολαίου του. Εκτός απροόπτου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς της Τετάρτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.