Θα τα πει με τον Χούμπελ ο Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Χέρμπερτ Χούμπελ στην Αυστρία, όπου θα συζητήσει τις προθέσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
27/03/2018 • 10:56
Ο Βαγγέλης Γραμμένος
  • shares
Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Χέρμπερτ Χούμπελ στην Αυστρία, όπου θα συζητήσει τις προθέσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να διαπιστώσει ποια θα είναι η εισήγηση που θα κάνει ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης. Ο Γραμμένος θα βρεθεί στη Ζυρίχη για το φιλικό της εθνικής με την Αίγυπτο και στο πλαίσιο αυτό θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Χούμπελ. Στις τάξεις της ελληνική ομοσπονδίας επικρατεί η αισιοδοξία, πως θα επανέλθει η ομαλότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/04/2018 • 08:25

Προκλήσεις κόντρα στα "μεγαθήρια"!

Ο τελικός του Ισπανικού κυπέλλου έχει ένα μεγάλο φαβορί αλλά και ένα αουτσάϊντερ ικανό σε τέτοιες προκλήσεις να αγγίξει την υπέρβαση. Πιο σαφές το αβαντάζ της Μαρσέϊγ. Η Λίλ ξέρει που πάει να δοκιμαστεί όπως όμως αντιλαμβάνεται ότι μόνο από την άμυνα σε τέτοιες πιέσεις δεν φτάνεις στη ουσία

19/04/2018 • 14:05