Τα κριτήρια συγκρότησης των εθνικών ομάδων

Τα κριτήρια συγκρότησης των εθνικών ομάδων στίβου για τη συμμετοχή στα Βαλκανικά πρωταθλήματα κλειστού, ανωμάλου δρόμου και βάδην για το 2012, ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Τα κριτήρια συγκρότησης των εθνικών ομάδων στίβου για τη συμμετοχή στα Βαλκανικά πρωταθλήματα κλειστού, ανωμάλου δρόμου και βάδην για το 2012, ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Έτσι, βασικό κριτήριο για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό κλειστού της Κωνσταντινούπολης στις 18 Φεβρουαρίου θα είναι οι ημερίδες, που θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και τα διεθνή μίτινγκ, σε πολλά από τα οποία αναμένεται να συμμετάσχουν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Για το Βαλκανικό πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος (31/3 στην Τουρκία) βασικό κριτήριο θα αποτελέσει το Πανελλήνιο ανωμάλου που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Μαρτίου. Τέλος για τους Βαλκανικούς βάδην (7/4, Βουκουρέστι) κριτήριο θα αποτελέσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών (24/3), καθώς επίσης και η προϊστορία των αθλητών – αθλητριών σε μεγάλες διοργανώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, την τελική επιλογή των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στις παραπάνω διοργανώσεις θα κάνει η ΕΠ.Υ.Α.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.