Λύτρωση με Ολιζαντέμπε!

Η μεγάλη κλάση του Εμάνουελ Ολιζαντέμπε έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση της Βέροιας κόντρα στον Θρασύβουλο, καθώς με δικό του γκολ στο 93' η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε τη σημαντική νίκη με 1-0

Η μεγάλη κλάση του Εμάνουελ Ολιζαντέμπε έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση της Βέροιας κόντρα στον Θρασύβουλο, καθώς με δικό του γκολ στο 93′ η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε τη σημαντική νίκη με 1-0 και διατηρήθηκε δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Πλατανιά!

Ο έμπειρος επιθετικός, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στους Ημαθιώτες, πέρασε ως αλλαγή στα μέσα του δεύτερου μέρους και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αθηναίων και τους υποχρεώσε σε ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο Θρασύβουλος έδειχνε ότι είναι σε θέση να κάνει τη «ζημιά» καθώς με πολύ σωστή αμυντική τακτική κρατούσε το μηδέν παθητικό ως το 93′. Η Βέροια… πολιόρκησε τα καρέ της ομάδας της Φυλής και είχε σημαντικές ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν. Και τη στιγμή που όλοι πίστεψαν ότι ο αγώνας θα έμενε στο 0-0, «μίλησε» ο Ολιζαντέμπε!

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Καλτσάς (67′ Ολιζαντέμπε), Μπάρμπας, Μπαργκάν (56′ Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Βεργώνης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Ψιάνος, Σύρος, Βασιλείου, Ροκάστλ, Σκόνδρας, Παγώνης, Ντακόλ, Βλάχος (87′ Νικολάου), Βαγγέλης (77′ Ζουμπουλάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.