Αντετοκούνμπο: «Νιώθω πλέον άνετα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως πλέον νιώθει άνετα στο ΝΒΑ και πως αυτό φαίνεται και στην αγωνιστική του παρουσία το παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως πλέον νιώθει άνετα στο ΝΒΑ και πως αυτό φαίνεται και στην αγωνιστική του παρουσία το παρκέ. Ο Έλληνας παίκτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μικρό του αδερφό, Κώστα και στο μονό που έπαιξαν οι δυο τους.

Αρχικά, ο διεθνής παίκτης τόνισε: «Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που “τρέχει” την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στον αδερφό του Κώστα: «Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν ύστερα από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου “έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω ένα μονό’’! Του έλεγα “Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε”. Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε»!

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι χαρούμενος να βλέπω τον μικρό μου αδελφό να βελτιώνεται κάθε μέρα. Νομίζω με κέρδισε με σκορ 6-4 ή 7-4. Ο στόχος μας είναι να γίνει εκείνος καλύτερος από εμένα. Και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός, να είναι ο καλύτερος απ’ όλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.