Κωστής: «Αποκάλυψη ο Πογιέτ»

Ο Χρήστος Κωστής υπογράμμισε πως είναι εντυπωσιασμένος με την έως τώρα παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και τον χαρακτήρισε ως αποκάλυψη.

Ο Χρήστος Κωστής υπογράμμισε πως είναι εντυπωσιασμένος με την έως τώρα παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και τον χαρακτήρισε ως αποκάλυψη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των «κιτρινόμαυρων», στη νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Κωστής μίλησε στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία». Αναλυτικά δήλωσε: 

– Για ακόμα ένα ντέρμπι η ΑΕΚ πήρε την νίκη και δείχνει να εντυπωσιάζει στον δεύτερο γύρο! Πως είδες το παιχνίδι με τον ΠΑΟ; 

«Κοίτα η ομάδα δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ και έκανε κάποιες ευκαιρίες. Δεν είχε βοήθειες από το κέντρο και η επίθεση δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Γενικά υπήρχε μια νευρικότητα στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν κάπως τα πράγματα. Και αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έκανε ο Πογιέτ. Η ΑΕΚ έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή και από μια στημένη φάση έφτασε τελικά στο γκολ που της χάρισε και την νίκη σε ακόμα ένα ντέρμπι». 

– Πως βλέπεις τον Ρόναλντ Βάργκας που σκοράρει για ακόμα ένα ντέρμπι και δείχνει πως είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ΑΕΚ. Επίσης έφτασε το ρεκόρ να σκοράρει και στα τρία ντέρμπι την ίδια σεζόν με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ όπως έκαναν οι Βασίλης Δημητριάδης, Ίσμαελ Μπλάνκο και Νίκος Λυμπερόπουλος. 

«Πολύ σημαντικό που σκόραρε και στα τρία ντέρμπι. Ο Ρόναλντ Βάργκας φαίνεται πως είναι κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο είναι ουσία. Και ο Βάργκας έχει την ουσία και την ποιότητα». 

– Τώρα ακολουθεί ένα ματς για την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, όπου είναι και βασικός στόχος της ομάδας! Τι μπορεί αν πετύχει στο Κύπελλο η ΑΕΚ; 

«Πολύ μεγάλος στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάτι που περιμένει και ο κόσμος πάρα πολύ. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πάει στον τελικό και θα πάρει και το Κύπελλο». 

-Πως βλέπεις τον Γκουστάβο Πογιέτ; Είναι εύκολο η ΑΕΚ να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι; 

«Είναι αποκάλυψη ο Πογιέτ. Έχει δώσει και την ψυχή του για την ΑΕΚ. Έχει μεταφέρει το πνεύμα και την ταυτότητα του νικητή και με τις αλλαγές που κάνει, αλλά και με τις σωστές αλλαγές συστήματος. Νομίζω έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και άμα γίνουν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ του χρόνου η ΑΕΚ με τον Πογιέτ στον πάγκο μπορεί να χτυπήσει και το πρωτάθλημα. Αρκεί η διαιτησία να είναι 50-50». 

– Σε ποιές θέσεις πιστεύεις πως θέλει ενίσχυση η ΑΕΚ; 

«Θέλει ένα στόπερ να είναι ηγέτης, δύο εξτρέμ γρήγορους που να έχουν το εύκολο γκολ και φυσικά ένα σέντερ φορ». 

– Βλέπουμε πως το γήπεδο περνάει πολλά εμπόδια. Πιστεύεις θα πάνε όλα καλά; Και πόσο θα αλλάξει το μέγεθος της ΑΕΚ αν γίνει το γήπεδο; 

«Είναι μεγάλος καημός το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια από την πλευρά της πολιτείας και υπάρχουν σημαντικές ευθύνες και στην πολιτεία και στον δήμο και πρέπει σύντομα να βγουν οι άδειες και να ξεκινήσει η ανέγερση . Η ΑΕΚ θα ανέβει επίπεδο και θα γίνει η Νέα Φιλαδέλφεια ξανά φόβητρο. Έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Μελισσανίδη που σίγουρα θέλει την ΑΕΚ πανίσχυρη παντού και με δικό της γήπεδο». 

-Θα πρέπει η ΑΕΚ να αναδείξει παίκτες από την ακαδημία της; 

«Σίγουρα στόχος της ΑΕΚ είναι να αναδείξει παίκτες από την ακαδημία της. Και να δώσει ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα που το αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Η δουλειά που κάνει ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ κάτω των 20 ετών είναι εξαιρετική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.