Χουάντερσον: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Σίλβα Χουάντερσον υπογράμμισε πως ο Ηρακλής θέλει μόνο τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Σίλβα Χουάντερσον υπογράμμισε πως ο Ηρακλής θέλει μόνο τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο τερματοφύλακας του «Γηραιού» αναφέρθηκε στην ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς επίσης και στους στόχους των «κυανόλευκων». Ο Χουάντερσον μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM». 

Αρχικά, ο Χουάντερσον τόνισε: «Πιστεύω ότι δεν παίξαμε καλά από την αρχή. Είχαμε πρόβλημα γιατί ο Μπαρτολίνι έφυγε στο ημίχρονο ως τραυματίας. Ήταν για εμάς ένα πρόβλημα. Όλοι ξέρουν ότι ο Μπαρτολίνι είναι σημαντικός παίκτης. Όταν ξεκίνησε δεν μπορούσε να πηδήξει για την κεφαλιά ένιωθε πόνο, στο γκολ που πέτυχε ο Λε Ταλέκ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες όπως με την ΑΕΚ. Δυο σουτ μόνο. Ο προπονητής προσπάθησε αλλά η ομάδα δεν αντέδρασε».

Επίσης, ο παίκτης του «Γηραιού» δήλωσε: «Το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο ένας στόχος. Να νικήσουμε. Έχουν καλή ομάδα με ιστορία, αλλά θα παλέψουμε σκληρά για τους τρεις πόντους γιατί θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ. Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε στα πλέι οφ. Έχουμε δύσκολα ματς αλλά δεν μας τρομάζει αυτό. Έχουμε 4 ματς εντός έδρας».

Ο Χουάντερσον αναφέρθηκε και στο θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου: «Δεν ξέρω αν θα μείνει ο προπονητής ή θα φύγει. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο τον Ηρακλή, να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα».

Τέλος, υπογράμμισε: «Θα είναι υπέροχο για όλους, παίκτες και κόσμο να βγούμε στην Ευρώπη. Όταν μπαίνω να παίξω, δεν παίζω μόνο για εμένα παίζω και για τους φιλάθλους. Έχουμε σπουδαίο πρόεδρο και θα χαρεί και αυτός πολύ. Προς τον κόσμο έχω να πω ένα. Συνεχίστε να μας στηρίζετε με αυτόν τον τρόπο. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Μας αρέσει αυτή η πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.