Επιστολή Γιαννακόπουλου-επενδυτών προς τον Αλαφούζο

Επιστολή προς τον Γιάννη Αλαφούζο για τους όρους μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απέστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι υποψήφιοι επενδυτές.
20/03/2018 • 08:55
Γιαννακόπουλος
  • shares
Επιστολή προς τον Γιάννη Αλαφούζο για τους όρους μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απέστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι υποψήφιοι επενδυτές. 

Η εφημερίδα Live Sport, αναδημοσιεύει μέρος αυτής:

1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα. 
2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη. 
3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων. 
4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής. 

Όσο για τις απαιτήσεις που έχει το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Γιάννη Αλαφούζο, αναφέρεται ότι από την ημέρα παραλαβής της επιστολής έως τις 31 Ιουλίου 2018 ο πωλητής δεν πρέπει να συμφωνήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων (ούτε ποδοσφαιριστών) του Παναθηναϊκού, ούτε να υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή, ενώ καταλήγει ότι  η «αποκλειστικότητα» θα ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
13/12/2018 • 08:52
12/12/2018 • 11:51