Όλο και πιο κοντά στην Τούμπα ο Βέρνμπλουμ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι επαφές των δυο πλευρών έχουν ήδη προχωρήσει σημαντικά.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι επαφές των δυο πλευρών έχουν ήδη προχωρήσει σημαντικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του Σουηδού μέσου, ο οποίος έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές, προκειμένου να ξεπεραστεί η διαφορά που υπάρχει στον οικονομικό τομέα και να υπογράψει ο παίκτης μέσα στις επόμενες ημέρες στους “ασπρόμαυρους”. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, τον οποίο προορίζει για το βασικό σχήμα των κυπελλούχων Ελλάδος, τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Την ίδια στιγμή, όλο και πιο κοντά στην Τούμπα φέρεται να βρίσκεται και ο Εβγέν Χατσερίνι, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός από την Ουκρανία, αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.