Κινεζικό ενδιαφέρον για τον Εμενίκε

Για την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε αναμένεται να κινηθεί κινεζική ομάδα, η οποία ετοιμάζει πρόταση για τον Νιγηριανό επιθετικό.
18/03/2018 • 11:12
O Εμάνουελ Εμενίκε
  • shares
Για την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε αναμένεται να κινηθεί κινεζική ομάδα, η οποία ετοιμάζει πρόταση για τον Νιγηριανό επιθετικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νιγηρία, η συγκεκριμένη ομάδα προσφέρει στον έμπειρο επιθετικό πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Εμενίκε φέρεται να έχει αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να επισκεφθεί δικό του γιατρό, για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. 

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματά του, ξεκαθαρίζεται πως δεν έχει υπάρξει κρούση από κινεζική ομάδα για την παραχώρηση του παίκτη. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον υπάρξει σχετική πρόταση. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD