Αστυνομία και συλλήψεις στα γραφεία της ΚΕΔ

Φωνές, εντάσεις και συλλήψεις είχε το... μενού της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΕΔ, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να γλιτώνει την κράτηση λόγω ηλικίας.

Φωνές, εντάσεις και συλλήψεις είχε το… μενού της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΕΔ, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να γλιτώνει την κράτηση λόγω ηλικίας. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επειδή είναι δικηγόρος και υπάρχει το ασυμβίβαστο δεν κρατήθηκε, ενώ ο Κυριάκος Ταβουλαρέας και ο Κώστας Κορομηλάς είχαν προλάβει να φύγουν πριν εμφανιστεί η αστυνομία. 

Ολα αυτά έγιναν μετά την κλήρωση των διαιτητών για τον μικρό και μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης είαν πάει από νωρίς στα γραφεία της ΚΕΔ και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν σφύριξαν σε αγώνες των πλέι οφ, αφού υπάρχει δικαστική απόφαση με την οποία τους δικαιώνει για τη μη χρησιμοποίηση τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι εξηγήσεις που πήραν δεν τους έπεισαν και αμέσως μετά πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για απειλές προς το πρόσωπο τους και φυσικά για τη μη χρησιμοποίηση τους στα παιχνίδια. 

Ετσι, αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία της ΚΕΔ και όταν εμφανίστηκε ο Στέλιος  Συμεωνίδης τον συνέλαβαν, ενώ το ίδιο πήγε να γίνει και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του απέφυγε την κράτηση, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι  Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος. 

Μάλιστα, ο Στέλιος Συμεωνίδης κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση στους Γκόντα, Φούφη για ψευδή μηνυτήρια αναφορά…

Αυτό το… σίριαλ κρατάει αρκετούς μήνες και φαίνεται πως ακόμα ένα επεισόδιο θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.