«Είμαστε στον πιο κρίσιμο μήνα»

Μόνο τελικούς έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, όπως δήλωσαν από κοινού Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης.

Μόνο τελικούς έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, όπως δήλωσαν από κοινού Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης.

Οι δύο παίκτες των ερυθρολεύκων, μοιράστηκαν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Basket League και δήλωσαν για τη συνέχεια της ομάδας:

Γ.Π. «Μακάρι το βραβείο να μοιραζόταν και στα τρία και στα τέσσερα και στα πέντε και στα δώδεκα. Γιατί όλοι στην ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο. Σημασία, και δεν είναι κλισέ αυτό που θα πω, αλλά η πραγματικότητα, έχει να κερδίζει η ομάδα. Τώρα ποιος θα βάλει τους πόντους, ποιος θα πάρει τα ριμπάουντ ή θα κάνει τις ασίστ και τα κλεψίματα, έχει μικρή σημασία. Κερδίζουμε; Αυτό μετράει».
 
Κ.Π. «Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο 100%. Και μην πηγαίνουμε μακριά. Δείτε το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Χάσαμε. Άρα; Τι να το κάνω ποιος έβαλε πόντους και ποιος δεν έβαλε. Αφού χάσαμε, δεν έχει καμία σημασία τι κάναμε ατομικά ο καθένας. Χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί. Με την Καβάλα ήμουν εγώ και ο Γιώργος που είχαμε τους καλύτερους αριθμούς στατιστικά, αύριο θα είναι κάποιος άλλος και σε άλλο ματς κάποιος άλλος. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».
 
Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια ο Ολυμπιακός:

Γ.Π. «Από την αρχή της σεζόν αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε έτοιμοι από τον Φλεβάρη και μετά, όταν και κρίνονται τα πάντα. Πλέον έχουμε μπροστά μας έναν φοβερά κρίσιμο μήνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».
 
Κ.Π. «Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μπροστά μας από εδώ και μπρος έχουμε μόνο τελικούς, μιας και η σεζόν έχει μπει στην κρισιμότερη καμπή της. Οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.