Έμφραγμα στην Αθήνα από τη στάση εργασίας στο Μετρό

Κυκλοφοριακά προβλήματα από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσαν στην πρωτεύουσα οι νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαιτέρως η στάση εργασίας στο Μετρό.

Έτσι, από νωρίς το πρωί, ακόμη και πριν τις 07:00, παρατηρήθηκε έντονη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, που μέχρι τις 09:00, οπότε ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του Μετρό, μετατράπηκε γρήγορα σε μποτιλιάρισμα. Εκτός από το Μετρό, ακινητοποιημένοι παρέμειναν μέχρι τις 08:00 το πρωί και οι συρμοί του ΗΣΑΠ, ενώ χθες Τετάρτη ημέρα της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην οποία δεν συμμετείχαν τα δύο μέσα, δεν παρατηρήθηκε το έντονο πρόβλημα, που καταγράφηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε από νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη Μεταμόρφωση μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών, στην κάθοδο της Κηφισίας, στο Μαρούσι και τη Φιλοθέη, στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Πύργο των Αθηνών, στην Ηλιουπόλεως προς Αθήνα, στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας προς Χίλτον, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Πειραιώς από την Ιερά Οδό μέχρι την Ομόνοια.

Σημειώνεται, ότι λεωφορεία και τρόλεϊ παραμένουν για δεύτερο 24ωρο ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια, ενώ στις 09:00 το βράδυ θα αποσυρθούν λογω νέας στάσης εργασίας οι συρμοί του Μετρό, του ΗΣΑΠ, αλλά και του Τραμ.

Πηγή:
News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.