«Πιασμένος» ο Πρίττας

Φαίνεται πως η πολυήμερη αποχή από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας (λόγω του αποκλεισμού που του είχε επιβάλει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ), έχει αφήσει τα σημάδια της στον Σάκη Πρίττα.

Φαίνεται πως η πολυήμερη αποχή από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας (λόγω του αποκλεισμού που του είχε επιβάλει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ), έχει αφήσει τα σημάδια της στον Σάκη Πρίττα. Ο διεθνής μέσος νιώθει ενοχλήσεις από την προσπάθεια που καταβάλει για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ βρίσκεται πίσω και σε φυσική κατάσταση. Ολ΄ αυτά τον υποχρεώνουν συχνά-πυκνά να μην ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του, αλλά να γυμνάζεται ατομικά, όπως για παράδειγμα συνέβη την Τρίτη. Αυτό βεβαίως σημαίνει πως δύσκολα θα μπορεί να τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές ο Μανουέλ Μασάδο. Ο τελευταίος είδε και τον Γιάννη Γιαννιώτα να προπονείται μόνος του, όμως ο νεαρός που ξεπερνά σιγά- σιγά τον τραυματισμό του, θα φωνάξει «παρών» την Κυριακή.

Οι κίτρινοι  θα συγκεντρωθούν και πάλι το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, προκειμένου να εντατικοποιήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, τη δεύτερη με τη συγκεκριμένη ομάδα μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Για το λόγο αυτό ο κ. Μασάδο, είχε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Μιχαλήτσο, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για το συγκρότημα της Βοιωτίας για το οποίο πάντως έχει ιδία άποψη, μετά τα όσα είδε από τον πάγκο την περασμένη Τετάρτη, κοουτσάροντας για πρώτη φορά τον Αρη.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.