Τιμές για Νίνη, Σάντος, Πιλάβιο

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας "Γαλανόλευκος Φάρος" θα βραβεύσει το Σάββατο στα Χανιά τον Σωτήρη Νίνη, τον Φερνάντο Σάντος και τον Σοφοκλή Πιλάβιο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος” θα βραβεύσει το Σάββατο στα Χανιά τον Σωτήρη Νίνη, τον Φερνάντο Σάντος και τον Σοφοκλή Πιλάβιο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ακόμα θα βραβευτεί ο Νίκος Μαχλάς, ο Τάκης Φύσσας, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΠΟ Μιχάλης Τσαπίδης, ο Γιώργος Σπανουδάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ ΑΕ), ο Γιώργος Σπανίδης (Διευθυντής Marketing Ο.Π.Α.Π Α.Ε).

Ακόμη θα βραβευτούν ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης που το 2003 συνέθεσε τον ύμνο της Εθνικής αλλά και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γαλανόλευκου Φάρου:

“Στα όμορφα Χανιά χτυπά αυτή την εβδομάδα η καρδιά της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Το Σάββατο το βράδυ 28 Ιανουαρίου, ο ΓΑΛΆΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του ανοίγοντας ταυτόχρονα την ατζέντα της αγαπημένης μας Εθνικής για το 2012.

Έναν μήνα πριν από τη μοναδική εμφάνιση των διεθνών εντός συνόρων με το φιλικό κατά του Βελγίου (29 Φεβρ. Ηράκλειο), οι φίλοι της Εθνικής στα Χανιά, θα έχουν την ευκαιρία, να δουν απο κοντά τα στελέχη της γαλανόλευκης, τα οποία την οδήγησαν πρώτη και αήττητη στο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η Εθνική δηλώνει παρούσα σε τρίτο διαδοχικό EURO, και ευελπιστεί να μας δώσει χαρά για μια ακόμη φορά με το ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΦΑΡΟ, να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλύτερη παρουσία των φίλων της Εθνικής στα γήπεδα Πολωνίας – Ουκρανίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό κέντρο της πόλης μας και θα αρχίσει με την τελετή βράβευσης. Η τελετή φέτος έχει την ονομασία του χορηγού της εκδήλωσης Ο.Π.Α.Π και ονομάζεται “ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΑΠ” και αποδίδονται σε πρόσωπα, που βοήθησαν στην πανηγυρική πρόκριση στο EURO 12. Το νέο ΔΣ του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ, που προέκυψε, μετά τις αρχαιρεσίες του Δεκεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να προσκληθούν, και να τιμηθούν οι κκ Σοφοκλής Πιλάβιος (Πρόεδρος Ε.Π.Ο), Φερνάντο Σάντος (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Τάκης Φύσσας(Τεχνικός Διευθυντής), Σωτήρης Νίνης (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Μιχάλης Τσαπίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ε.Π.Ο), Γιώργος Σπανουδάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Α.Π Α.Ε), Σωτήρης Σπανίδης (Διευθυντής Marketing Ο.Π.Α.Π Α.Ε), Νίκος Αναστόπουλος (Προπονητής Ο.Φ.Η –  Πρώτος σκόρερ Εθνικής), Νίκος Μαχλάς (παλαίμαχος διεθνής με το γκόλ του οποίου η Εθνική προκρίθηκε στα τελικά του ΠΚ 1994), και την AMSTEL για την πολύχρονη στήριξη στην Εθνική Ομάδα και το Σύνδεσμο μας.

Επίσης θα υπάρξουν και δυο ειδικές βραβεύσεις. Η πρώτη αφορά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος το 2003 συνέθεσε τον ύμνο της Εθνικής, ο οποίος πρωτοακούστηκε στη νίκη πρόκριση 1-0 επί των Βορειοιρλανδών στο δρόμο για το θρυλικό EYRO 2004. Η δεύτερη αφορά ένα ακόμη άνθρωπο της μουσικής. Το γνωστό καλλιτέχνη και φίλο του ποδοσφαίρου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, για την αφοσίωση και αγάπη πρός την Εθνική Ομάδα. καθώς τα τελευταία επτά χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς, όλα τα παιχνίδια της Εθνικής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Σάββατο το βράδυ η καρδιά της Εθνικής θα χτυπά στα Χανιά. Ελάτε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας κάνουν υπερήφανους σε όλο τον κόσμο. Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου είναι η ομάδα της καρδιάς μας, η ομάδα όλων των Ελλήνων.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.