Γ.Χ. Γεωργιάδης «Γιατί ένας διαιτητής αλλάζει τις αποφάσεις του και οδηγεί τον κ. Σαββίδη να μπει μέσα;»

Τις δικές του σκέψεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέθεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis fm 95.5, ο συνεργάτης του Λούμπος Μίχελ και βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χ. Γεωργιάδης.
14/03/2018 • 21:00
Ο Γιώργος Γεωργιάδης
  • shares
Τις δικές του σκέψεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέθεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis fm 95.5, ο συνεργάτης του Λούμπος Μίχελ και βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χ. Γεωργιάδης.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

Για το... τσουβάλιασμα που επιχειρείται για τον Σαββίδη:

«Οταν ήμουν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν μπορούσα να ακούω πως μας φταίει η Αθήνα γιατί δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα να πάρουμε πρωτάθλημα. Φέτος η αγανάκτηση είναι πολύ μεγάλη γιατί για πρώτη φορά ένιωθα πως ο ΠΑΟΚ έχει την μεγαλύτερη ομάδα έχει, και το μεγαλύτερο μπάτζετ έχει, και τους καλύτερους παίκτες έχει και έφτασε τόσο κοντά και του το στερούν, και του ΠΑΟΚ και του κ.Σαββίδη».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: 

«Οταν ήμουν ο προπονητής πάντα έλεγα στους παίκτες μην πηγαίνετε στους διαιτητές να διαμαρτύρεστε γιατί δεν πρόκειται να αλλάξουν απόφαση. Για πρώτη φορά είδα ένα κανονικό γκολ, να παίρνει ο διαιτητής πίσω την απόφαση γιατί διαμαρτυρήθηκαν δύο παίκτες ή ο πάγκος. Ας το σφύριζε από την αρχή αν έβλεπε οφσάιντ, δεν θα γινόταν τίποτα. Θα ήταν μια αδικία για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν θα συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα. Για πρώτη φορά είδαμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα ενώ τις άλλες χρονιές κρινόταν ο πρωταθλητής από τον Δεκέμβριο και για κάποιους ανθρώπους είναι πιο όμορφο και πιο υγιές αυτό. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα για το πρωτάθλημα με τα δύο ντέρμπι και το ένα δεν έγινε για ένα ρολό χαρτί και το άλλο δεν ολοκληρώθηκε με ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε. Σαν παίκτης του ΠΑΟΚ και σαν αντίπαλος έχω ζήσει κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα, έχω ζήσει πολύ χειρότερα. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ένιωσαν καμία απειλή, ήταν πολύ ασφαλείς».

Για το κλίμα των αποδυτηρίων του ΠΑΟΚ:

«Είναι λογικό οι παίκτες να νιώθουν πως έχασαν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους, ήθελαν να το παίξουν μέσα στο χορτάρι. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίζει κάθε φορά, έχασε την προηγούμενη Κυριακή από τον Αστέρα. Οι παίκτες νιώθουν πως τους κλέβουν τον ιδρώτα τους, ήταν έτοιμοι να γράψουν ιστορία».

Για τα όσα γράφονται για τον Σαββίδη: 

«Δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε όλα, έχει κάνει τόσα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα 6 χρόνια. Είναι ο μοναδικός που πρότεινε το VAR και να το πληρώσει ο ίδιος για να υπάρχει δικαιοσύνη. Εχει κάνει πολλά για την Θεσσαλονίκη, για πολύ κόσμο. Είναι συναισθηματικός, είναι παρορμητικός, είναι σκληρός πολλές φορές με συνεργάτες, κατά βάθος είναι ένας πολύ καλός και σωστός άνθρωπος. Τον αδικεί η εικόνα με το όπλο, οι πραγματικοί μαφιόζοι και γκάνγκστερ χαμογελάνε αυτή τη στιγμή στα σπίτια και στα γραφεία τους. Όποιον και να ρωτήσετε θα σας πουν τα καλύτερα για τον κ. Σαββίδη. Ελπίζω να βγει κάτι πολύ δυνατό τα επόμενα χρόνια για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν η διακοπή βοηθάει σε κάτι: 

«Σε τι να βοηθήσει η διακοπή; Υπάρχουν λύσεις, υπάρχουν μέτρα. Ξαφνικά σαν χώρα φωνάξαμε τους ξένους για να μας φτιάξουν το ποδόσφαιρο, πρέπει να βρούμε λύσεις. Γιατί ένας διαιτητής πρέπει να αλλάζει τις αποφάσεις του και μετά να οδηγεί τον κ. Σαββίδη να μπει μέσα. Δεν συμφωνεί κανείς, ούτε ο ίδιος, που μπήκε μέσα. Εδειξε την μεταμέλειά του με τη δήλωση συγγνώμης του, δεν νομίζω πως κατέβηκε για να κάνει αυτά που έκανε. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
13/12/2018 • 08:52
12/12/2018 • 11:51