Γ. Σαββίδης «Υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες σε έναν άνθρωπο»

Ο Γιώργος Σαββίδης, μετά από λίγες ώρες, επανήλθε στη δημόσια επικοινωνία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
0
Κωστής Μπότσαρης
14/03/2018 • 20:43
Οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης
  • shares
Ο Γιώργος Σαββίδης, μετά από λίγες ώρες, επανήλθε στη δημόσια επικοινωνία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και παρέθεσε σειρά φωτογραφιών από δημοσιεύσεις πολιτικών προσώπων – μεταξύ των οποίων του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη αλλά και του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη – στις οποίες «ομολογούν» τις συλλογικές τους προτιμήσεις είτε ως δήλωση είτε βάσει εικόνας κι εν συνεχεία απευθύνθηκε γραπτώς στον κ. Μητσοτάκη επισημαίνοντας τα εξής: «Κ. Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στον χώρο του αθλητισμού. Στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε την κάθαρση και έκανε τόσες κινήσεις για αυτό.

Την τελευταία πενταετία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά εκεί δεν σας είδα να τα αντιμετωπίζετε με το ίδιο θάρρος και σθένος. Μήπως ανασταλτικός παράγοντας είναι οι ιδιαίτερες και συγγενικές σχέσεις που έχετε με μεγαλοπαράγοντα;

Θα ήταν πολύ ωραία στο παραμύθι να φταίει η οικογένεια μου για όλα... Ξέρω ότι σας βολεύει, αλλά πιστέψτε με ο κόσμος και γενικά ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει καταλάβει τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται.

Υ.Γ. Σας παρακαλώ να μου επισημάνετε τις όποιες αντιδράσεις-ανακοινώσεις σας στα περιστατικά που απεικονίζονται στη φώτο.

Υ.Γ.2 Παρατηρώ στην Ελλάδα λύθηκαν όλα τα προβλήματα ως διά μαγείας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η οικογένεια μου!

Υ.Γ.3 Ακουσα κάτι για "μισές" συγνώμες... Ντροπή σας να καπηλεύεστε και αυτό!

Υ.Γ.4 Είμαστε Πόντιοι και όχι ξένοι. Είμαστε Έλληνες και όχι φιλοξενούμενοι. Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζεστε;».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
13/12/2018 • 08:52
12/12/2018 • 11:51