Γραμμένος: «Μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή οι δεσμεύσεις» (video)

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος τόνισε ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει δεσμεύσεις για την καταπολέμηση της βίας μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή.
14/03/2018 • 13:32
Περιμένει δεσμεύσεις ο Γραμμένος
  • shares
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος τόνισε ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει δεσμεύσεις για την καταπολέμηση της βίας μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά η δήλωσή του μετά την συνέντευξη Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ:

«Όπως γνωρίζετε, μετά τα τελευταία γεγονότα που εκτιλύχθησαν το τελευταίο διάστημα υπήρξε μία υπουργική απόφαση από τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σύσκεψη ανάμεσα στην επιτροπή παρακολούθησης και τον κ. Βασιλειάδη, όπου αποφασίστηκε ότι θα πρέπει έως τη μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως για τα φαινόμενα της βίας εντός και εκτός γηπέδων, όπως και για την ασφάλεια των γηπέδων. Αυτή η δέσμευση θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και αυτή θα την μεταφέρει στον Υφυπουργό Αθλητισμού και αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητική θα αποφασίσει αν θα ανασταλλεί η απόφασή του για διακοπή του πρωταθλήματος».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
12/12/2018 • 08:08

Το κίνητρο βγάζει στην επίθεση τις ομάδες σε Ουκρανία, Αμστερνταμ και Μάντσεστερ

Στην Ουκρανία η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσει τη Λιόν με τους Γάλλους πιο αξιόπιστους ως ομάδα στο παραγωγικό κομμάτι. Ανάλογα στοιχεία έχει και η Χοφενχαϊμ που έχει κίνητρο αλλά δοκιμάζεται στο Μάντσεστερ

12/12/2018 • 08:24

Ο πρώτος της Πρέμιερ (video)

Ο Νολμπέρτο Σολάνο ήταν ο πρώτος Περουβιανός που αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ πέρασε και από τη χώρα μας.